Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Yabancı prodüksiyonı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello karınin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her bugün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayağın bedel yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre beş altı henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu merkez çakmaklar çok mukavemetlidür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı bugün alabilir. Bu müddet size aralık kaybı gibi nazarükebilir yalnız puro çıdam ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra pahal çevirip çehreünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz karınime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira karınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi karınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o denli dokunaklılaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rabıta gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun karınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin yeni baştan yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak yurt prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şense olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında temel sıkıntı platformın antipatik bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama platformı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının albeni geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak muhakkak albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak albeni geçirmedikleri karınin öbür rakiplerine makro ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.