Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevamaslahatiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Kez yapımı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her hengâm evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya kazık bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma maslahatlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu hava çakmaklar çok canlıdür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman hengâm alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi haneükebilir ama puro çıdam ve say icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında elverişsiz çevirip utanmaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak muhtevailmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi muhtevameye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar yeğniçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun muhtevain kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma iş örgütleme etmez. Ancak sahiplik yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şarka olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 mesabe arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile mukabillaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında soy iş dünyaın soğuk değil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen muhafaza dünyaı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esir geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının esir geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak mutlaka esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka esir geçirmedikleri muhtevain özge rakiplerine yüce ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.